Peel the vegetables and wash them well, remove the seeds from the sweet pepper. Rinse the rice several times with cold running water.
Овощи очистите от кожуры и хорошо помойте, удалите семена из сладкого перца. Рис несколько раз промойте холодной проточной водой.
Finely chop the onion, carrots and garlic, chop the celery and red bell pepper into medium cubes. Place the chopped ingredients in preheated olive oil and fry the vegetable mixture for about 5-7 minutes until soft.
Лук, морковь и чеснок мелко нарежьте, сельдерей и красный сладкий перец нарубите средними кубиками. Отправьте измельченные ингредиенты в заранее разогретое оливковое масло и обжаривайте овощную смесь примерно 5-7 минут до мягкого состояния.
Add pre-washed rice to the pan with vegetables and add water or broth, leaving to cook for about 12 minutes. Add green beans and peas to the prepared vegetables and rice, add tomato paste, salt and pepper, and continue cooking for another 4 minutes. While the soup is cooking, grate the Parmesan cheese on a fine grater. When serving the soup, drizzle with the remaining olive oil and sprinkle with Parmesan and basil leaves.
Заранее промытый рис добавьте в кастрюлю с овощами и залейте водой или бульоном, оставив вариться примерно 12 минут. К готовым овощам и рису высыпьте стручковую фасоль и горошек, добавьте томатную пасту, посолите и поперчите, и продолжайте варить еще 4 минуты. Пока суп доходит до готовности, натрите на мелкой терке пармезан. При подаче супа сбрызните его оставшимся оливковым маслом, посыпьте пармезаном и листьями базилика.
Serve seasonal minestrone over rice with crispy white bread croutons.
Подавайте сезонный минестроне с рисом с хрустящими гренками из белого хлеба.