Peel and wash the vegetables, remove the film from the sausages.
Овощи почистите и помойте, удалите пленку с сарделек.
Cut the sausages into slices and place them in a frying pan heated with oil. Fry over low heat until golden brown. Cut the peeled onion and tomato into cubes and add to the sausages. Continue frying the mixture for about 7 minutes, stirring occasionally. Pepper the dish, add salt and season with spices to taste.
Нарежьте сардельки кружочками и поместите их в разогретую с маслом сковороду. Обжаривайте на медленном огне до румяного вида. Очищенный лук и помидор нарежьте кубиками и добавьте к сарделькам. Продолжайте обжаривать массу примерно 7 минут, периодически перемешивая. Блюдо поперчите, посолите и приправьте специями по вкусу.
Garnish the finished dish of fried sausages with finely chopped herbs and serve warm as an independent snack or as an addition to any side dish.
Готовое блюдо из жареных сарделек украсьте мелко нарубленной зеленью и подавайте в теплом виде как самостоятельный перекус или как дополнение к любому гарниру.