Rinse the bird cherry and remove the branches.
Промойте черемуху и отчистите от веточек.
Scroll the bird cherry through a meat grinder several times until the seeds are no longer visible. Mix the twisted bird cherry with sugar and flour. Take a separate container and mix egg, margarine, sour cream and sugar in it. Mix everything well. Add flour in small parts. Add flour until the dough becomes elastic and does not stick to your hands.
Черемуху прокрутите несколько раз через мясорубку, пока косточек не будет видно. Перекрученную черемуху смешайте с сахаром и мукой. Возьмите отдельную емкость и смешайте в ней яйцо, маргарин, сметану и сахар. Хорошенько все перемешайте. По небольшим частям добавляйте муку. Добавляйте муку до тех пор, пока тесто не станет эластичным и не будет прилипать к рукам.
Divide the finished dough into parts. Roll each part into a circle. Divide the finished circle into triangles, place the filling in the center and roll the bagel. Preheat oven to 200℃. Cover the baking tray with baking paper and place the bagels on the surface. Place the tray with bagels in the oven and bake for 20-30 minutes. The finished baked goods should cool and be served.
Готовое тесто разделите на части. Каждую часть раскатайте в круг. Готовый круг разделите на треугольники, в центр которых выложите начинку и скрутите рогалик. Разогрейте духовку до 200 ℃. Противень накройте бумагой для выпечки и разложите на поверхности рогалики. Противень с рогаликами поставьте в духовку и выпекайте 20-30 минут. Готовая выпечка должна остыть и можно подавать к столу.
Serve bagels sprinkled with poppy seeds or powdered sugar.
Подавайте рогалики посыпав их маком или сахарной пудрой.