Prepare products for future sweet baking - sift the flour, peel the walnuts and grind into crumbs.
Подготовьте продукты для будущей сладкой выпечки – муку просейте, грецкие орехи очистите и измельчите в крошку.
To knead the dough, combine the butter, grated through a grater, and sugar, beat the ingredients thoroughly. Add sour cream to the resulting homogeneous mass and mix, then add the egg, slaked soda, flour and begin kneading the dough for bagels. Knead the dough until it is elastic and leaves the surface of the dish.
Для замешивания теста соедините сливочное масло, перетертое через терку, и сахар, тщательно взбейте ингредиенты. К полученной однородной массе присоедините сметану и перемешайте, далее присоедините яйцо, гашеную соду, муку и начинайте вымешивать тесто для рогаликов. Вымешивайте тесто до эластичности и отставания от поверхности посуды.
Start preparing the nut filling; to do this, combine the previously chopped walnuts with honey and mix. Start forming bagels; to do this, roll out the dough into a thin layer and cut into triangles, put nut filling on each triangle and roll into a bagel. Do all the manipulations with the dough and filling and place the finished bagels in a baking pan lined with parchment. Place in the oven for 15 minutes at 200°C.
Приступайте к приготовлению ореховой начинки, для этого ранее измельченные грецкие орехи соедините с медом и перемешайте. Приступайте к формированию рогаликов, для этого тесто раскатайте в тонкий пласт и разрежьте на треугольники, на каждый треугольник выложите ореховую начинку и скручивайте в рогалик. Проделайте все манипуляции с тестом и начинкой и выложите готовые рогалики в форму для выпекания, застеленную пергаментом. Отправляйте в духовку на 15 минут при температуре 200 °С.
Serve the finished bagels with nut filling, sprinkled with powdered sugar or cinnamon.
Подавайте готовые рогалики с ореховой начинкой, присыпав сахарной пудрой или корицей.