Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Heat a small amount of water in a saucepan and dissolve the dashi broth in it. Place over low heat, bring to a boil, add nori seaweed and cook for 2-3 minutes.
Нагрейте небольшое количество воды в кастрюле и растворите в ней бульон даши. Поставьте на медленный огонь, доведите до кипения, добавьте водоросли нори и варите 2-3 минуты.
Pour a small amount of broth into a deep plate, cool to 40 °C and dissolve the miso paste there. Then pour into the broth and stir.
Отлейте небольшое количество бульона в глубокую тарелку, охладите до 40 °C и растворите там пасту мисо. Затем влейте в бульон и перемешайте.
Cut the cheese into cubes and add to the soup, simmer over low heat for another 2 minutes. The dish is ready.
Нарежьте сыр кубиками и добавьте в суп, томите на небольшом огне еще 2 минуты. Блюдо готово.
Serve the soup hot, garnished with fresh chopped onions.
Подавайте суп горячим, украсив свежим измельченным луком.