Brew a cup of natural coffee.
Заварите чашку натурального кофе.
Place soft cottage cheese, yogurt, sugar or sweetener in a plate. Mix well.
В тарелочку положите мягкий творог, йогурт, сахар или сахарозаменитель. Хорошо перемешайте.
Soak the bread with freshly brewed coffee. Place half of the filling on the bread and place the second bread on top. Grease the top with the remaining cream. Place the cake in the refrigerator for 1 hour to soak.
Пропитайте хлебцы свежезаваренным кофе. На хлебец выложите половину начинки, сверху положите второй хлебец. Верхушку смажьте оставшимся кремом. Поставьте пирожное в холодильник на1 час для пропитки.
Serve the resulting dessert on an individual plate or tray, top with cocoa and coconut flakes if desired.
Подавайте получившийся десерт на индивидуальной тарелочке или подносе, сверху посыпьте какао и кокосовой стружкой по желанию.