Sift the flour through a fine sieve, this will make the baked goods more airy. Grease a baking dish with oil.
Просейте муку через мелкое сито, благодаря этому выпечка получится более воздушной. Смажьте форму для выпечки маслом.
In a deep bowl, mix semolina, sugar, vegetable oil, orange juice and zest. To allow the semolina to swell, let the dough rest for half an hour.
В глубокой миске смешайте манку, сахар, растительное масло, апельсиновый сок и цедру. Чтобы манка набухла, дайте тесту «отдохнуть» полчаса.
Add soda and flour. Stir thoroughly; the mixture should have the consistency of sour cream.
Добавьте соду и муку. Тщательно размешайте, масса должна получиться по консистенции как сметана.
Spread the mixture evenly into a greased baking dish and place in an oven preheated to 180 ℃ for 40 minutes.
В смазанную форму для выпечки выкладывайте равномерно массу, поставьте в разогретую до 180 ℃ духовку на 40 минут.
Sprinkle the cooled pie with coke shavings and garnish with fresh orange slices.
Остывший пирог посыпьте коксовой стружкой и украсьте дольками свежего апельсина.