Melt the coconut oil in a double boiler.
Растопите кокосовое масло на водяной бане.
Place sunflower seeds in a blender and grind. Add melted coconut oil to the crushed seeds, add protein until you reach a homogeneous and sticky consistency.
В блендер засыпьте семена подсолнечника и измельчите. Добавьте к измельченным семенам растопленное кокосовое масло, протеин добавляйте, пока не доведете до консистенции однородной и липкой массы.
Cover the container with cling film and transfer the mixture there in an even layer. Place the filled container in the refrigerator for 30-40 minutes. The dish is ready.
Контейнер застелите пищевой пленкой и переложите туда массу равномерным слоем. Заполненный контейнер уберите в холодильник на 30-40 минут. Блюдо готово.
Cut the halva into 20-30 g portions. When serving, garnish the pieces with mint leaves.
Нарежьте халву порционными кусочками по 20-30 г. При подаче украсьте кусочки листиками мяты.