Boil the beets, peel and cut into small cubes. Wash the greens and chop. Peel the garlic and pass through a press. Peel the onion, wash it and cut it into half rings.
Отварите свеклу, очистите, нарежьте небольшими кубиками. Промойте зелень и измельчите. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Лук очистите, помойте и нарежьте полукольцами.
Place chopped beets in a deep bowl, add chopped herbs and garlic. Add onion and tkemali. Pepper, salt, add oil. Mix.
В глубокую мисочку выложите нарезанную свеклу, всыпьте измельченную зелень, чеснок. Добавьте лук и ткемали. Поперчите, посолите, влейте масло. Смешайте.
Serve the salad in a small bowl with meat and potatoes or any other side dish of your choice.
Подавайте салат в небольшой миске к мясу с картофелем или любому другому гарниру на ваш вкус.