Wash the cabbage and divide into small florets. Grate the cheese on a medium grater.
Помойте капусту, разделите на небольшие соцветия. Сыр натрите на средней терке.
Place cottage cheese in a deep bowl and add grated cheese. Add finely chopped cabbage. Break the eggs into them and mix the resulting mixture thoroughly.
В глубокую миску выложите творог, всыпьте натертый сыр. Добавьте мелко нарезанную капусту. Разбейте к ним яйца, тщательно перемешайте полученную смесь.
Preheat the oven to 180°C. Line a baking pan with parchment paper. Place the resulting mixture from the plate into the mold, carefully level and compact. Place the pan in the oven to bake for 20-30 minutes.
Разогрейте духовку до 180 °С. Форму для выпекания застелите пергаментной бумагой. Выложите полученную смесь из тарелки в форму, аккуратно разровняйте и утрамбуйте. Поставьте форму в духовку выпекаться на 20-30 минут.
Serve the casserole hot, sprinkled with chopped fresh herbs.
Подавайте запеканку горячей, посыпав измельченной свежей зеленью.