Prepare the required ingredients according to the list in the specified quantities. Marinate chicken breasts in soy and oyster sauces, soak shiitake mushrooms in water for about 20 minutes. Peel the vegetables and rinse off any excess dirt.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку в указанном количестве. Куриные грудки замаринуйте в соевом и устричном соусах, грибы шиитаке вымачивайте в воде примерно 20 минут. Очистите овощи от кожуры и промойте от лишней грязи.
Cut previously prepared vegetables, such as carrots, onions and chili peppers into small cubes, and press the garlic through a garlic press. Send the onions and carrots to fry in a frying pan, bring the vegetables until soft and add chopped marinated chicken, chili pepper, garlic and sugar to them. Stir the mixture in a frying pan and fry until the chicken meat turns white.
Подготовленные ранее овощи, такие как морковь, лук и перец чили, нарежьте небольшими кубиками, чеснок пропустите через чеснокодавку. Отправьте лук с морковью обжариваться на сковороде, доведите овощи до мягкости и добавьте к ним нарезанную маринованную курицу, перец чили, чеснок и сахар. Перемешайте массу в сковороде и обжаривайте до тех пор, пока мясо курицы не станет белым.
Remove excess moisture from shiitake mushrooms soaked in water and cut into small pieces. Add them along with green beans to the chicken and vegetables. Cook the dish over moderate heat for about 10 minutes until done.
Вымоченные в воде грибы шиитаке избавьте от лишней влаги и нарежьте на небольшие кусочки. Добавьте их вместе с стручковой фасолью к курице с овощами. Готовьте блюдо на умеренном огне примерно 10 минут до готовности.
Serve the finished dish in portioned plates, garnish with finely chopped cilantro, and add a side dish of boiled rice.
Подавайте готовое блюдо в порционных тарелках, украсив мелкорубленной кинзой, дополнив гарниром из отварного риса.