Sift the flour through a fine sieve and sort out the raspberries.
Просейте муку через мелкое сито, малину переберите.
Pour kefir into a deep container and add flour to it in small portions. Knead a soft, elastic dough and leave it to rest for 20 minutes, covered with a towel.
В глубокую емкость вылейте кефир и добавьте к нему муку, небольшими порциями. Замесите мягкое, эластичное тесто и оставьте его отдыхать на 20 минут, накрыв полотенцем.
After the time has passed, place the dough on the work surface, form it into a rope and cut into 15-17 pieces. Form each piece into a ball and roll out thinly. Then fry all the juices in a dry frying pan without oil until cooked.
По истечению времени выложите тесто на рабочую поверхность, сформируйте из него жгут и разрежьте 15 -17 частей. Из каждой части сформируйте шарик и тонко раскатайте. Затем обжарьте на сухой сковороде без масла до готовности все сочники.
Place raspberries on one half of the juicer, this is about one and a half spoons of berries, sprinkle with sugar and fold in half. Do the same with all the blanks. Sochniki with raspberries are ready.
Выкладывайте малину на одну половинку сочника, это примерно полторы ложки ягод, посыпьте сахаром и сложите пополам. Проделайте тоже самое со всеми заготовками. Сочники с малиной готовы.
Serve the finished dish garnished with powdered sugar or whipped cream.
Подавайте готовое блюдо украсив сахарной пудрой или взбитыми сливками.