Cut the butter into small cubes and place in the refrigerator. Clean the chicken breast from excess fat and films, beat the eggs with salt and pepper. Prepare deep fryer.
Сливочное масло нарежьте небольшими кубиками и положите в холодильник. Куриную грудку очистите от лишнего жира и пленок, взбейте яйца с солью и перцем. Подготовьте фритюр.
Divide the chicken breast into two parts and beat well through cling film. Season with spices.
Куриную грудку разделите на две части и хорошо отбейте через пищевую пленку. Заправьте специями.
Place a cube of cold butter in the center of each fillet and roll to form an oblong patty.
В центр каждой части филе положите по кубику холодного сливочного масла и сверните, формируя продолговатую котлету.
Dip the cutlets in the egg, then in the flour, again in the egg and in breadcrumbs. Using your hands, form a thick layer of breading.
Обваляйте котлеты в яйце, затем в муке, снова в яйце и в панировочных сухарях. Руками сформируйте плотный слой панировки.
Deep fry until golden brown.
Обжаривайте во фритюре до золотистой корочки.
Serve cutlets with your favorite side dish.
Подавайте котлеты с любимым гарниром.