Recipes / Tender roe deer meat in a slow cooker Нежное мясо косули в мультиварке
Roe deer is a large wild animal that lives in deciduous and mixed forests. Roe deer has been hunted for a large number of years because of its tender and valuable meat. Meat contains vitamins (B1, B5, B6, B12, PP) and minerals (potassium, calcium, magnesium, selenium, copper, etc.) necessary for the normal functioning of the human body. Roe deer meat is considered dietary. It is not fancy in preparation: it is fried, baked, stewed, boiled, and minced meat is made from it.
Косуля — крупное дикое животное, обитающее в лиственных и смешанных лесах. Её охотно добывают на протяжении многих лет за нежное и ценное мясо. В мясе присутствуют витамины (В1, В5, В6, В12, РР) и минералы (калий, кальций, магний, селен, медь и другие), необходимые для нормального функционирования организма человека. Мясо косули считается диетическим. Способов его приготовления множество: жарят, запекают, тушат, варят и используют для приготовления фарша.
Steps / Шаги:
Peel the meat from the film, rinse, cut into cubes. Peel and wash the vegetables. Cut the potatoes into bars, the onion into half rings, and grate the carrots on a coarse grater. Separate the cabbage florets and chop as desired.
Очистите мясо от пленки, промойте, нарежьте кубиками. Овощи очистите, вымойте. Картофель порежьте брусками, лук – полукольцами, морковь натрите на крупной терке. Разделите соцветия капусты, нарежьте по желанию.
Pour vegetable oil into a multicooker bowl and place pieces of meat. Turn on the “Fry” mode, fry on all sides until cooked. Add onions and carrots, cook in the same mode for 6-8 minutes.
В чашу для мультиварки влейте растительное масло, выложите кусочки мяса. Включите в режим «Жарка», обжарьте со всех сторон до готовности. Всыпьте лук и морковь, готовьте в том же режиме в течение 6-8 минут.
Add potatoes and cabbage to the bowl with the meat and vegetables. Add a little water, salt and spices. Turn on the “Stew” mode and cook for 120 minutes.
В чашу к мясу и овощам добавьте картошку и капусту. Добавьте немного воды, посолите, всыпьте специи. Включите режим «Тушение», готовьте 120 минут.
Serve the roe warm with roasted vegetables, potatoes or a fresh vegetable salad.
Подавайте косулю теплой к запеченным овощам, картофелю или салату из свежих овощей.