Peel the vegetables for the soup and wash them well, scald the tomatoes with boiling water to remove the skin. Remove frozen beans from the freezer in advance.
Овощи для супа очистите от кожуры и хорошо помойте, ошпарьте помидоры кипятком для снятия кожицы. Замороженную фасоль достаньте из морозильной камеры заранее.
Peel the tomatoes, cut into pieces, divide the garlic cloves in half, and separate the basil leaves from the sprigs. Combine the ingredients in a bowl and blend with a blender until pureed. Pour the recommended amount of olive oil into the mixture and continue whisking.
Помидоры очистите от кожицы, нарежьте на кусочки, зубчики чеснока разделите пополам, листики базилика отделите от веточек. Соедините ингредиенты в чаше и измельчите блендером до пюреобразного состояния. Влейте в массу рекомендуемое количество оливкового масла и продолжайте взбивать.
Pour 2 liters of water into a saucepan and place on the stove to boil. When the water boils, add the diced potatoes, zucchini and carrots into the pan and cook for about 10 minutes. Next, add green beans, green peas and prepared tomato sauce. Add pasta and salt to the ingredients in the pan, stir and continue cooking for another 5 minutes.
Налейте в кастрюлю 2 л воды и поставьте на плиту для закипания. Когда вода закипит, высыпьте в кастрюлю нарезанные кубиком картофель, кабачок и морковь, варите около 10 минут. Далее добавьте стручковую фасоль, зеленый горошек и приготовленный томатный соус. Добавьте к ингредиентам в кастрюле пасту и соль, перемешайте и продолжайте варить еще 5 минут.
Serve the minestrone soup hot, garnishing the dish with basil leaves and grated Parmesan.
Подавайте суп минестроне в горячем виде, украсив блюдо листочками базилика и тертым пармезаном.