Prepare a blender or mixer.
Подготовьте блендер или миксер.
In a deep bowl, mix cottage cheese, egg, baking powder, salt. Pour in vegetable oil. Whisk thoroughly. Gradually add flour. Knead the dough, put it in the refrigerator for 25-30 minutes.
В глубокой чаше смешайте творог, яйцо, разрыхлитель, соль. Влейте растительное масло. Тщательно взбейте. Постепенно всыпайте муку. Замесите тесто, уберите в холодильник на 25-30 минут.
In a separate deep plate, thoroughly mix cottage cheese, egg, sugar and vanillin.
В отдельной глубокой тарелочке основательно смешайте творог, яйцо, сахар и ванилин.
Divide the dough into 5 parts, roll out with a rolling pin. Carefully place the filling on one half of the flatbread and cover with the other half.
Разделите тесто на 5 частей, раскатайте скалкой. На одну половину лепешки аккуратно выложите начинку, накройте второй половинкой.
Preheat the oven to 180°C. Line a baking sheet with parchment paper. Place the juices on parchment. Place in the oven to bake for 20 minutes.
Разогрейте духовку до 180 °С. Противень застелите пергаментной бумагой. Выложите сочники на пергамент. Поставьте в духовку выпекаться в течение 20 минут.
Serve the juices warm with tea or coffee; if you wish, you can add a little jam to the cottage cheese.
Подавайте сочники теплыми к чаю или кофе, по желанию можете добавить к творогу немного джема.