Peel the onion and cut into small cubes. Rinse the breast and clean it of films and excess fat.
Очистите лук и нарежьте мелкими кубиками. Промойте грудку и очистите ее от пленок и излишков жира.
Cut the fillet into small cubes of equal size. Add onion, egg to it and mix the minced meat thoroughly. Then add chopped dill and basil, add salt and mix the minced meat thoroughly. Form cutlets and roll them in breadcrumbs.
Филе нарежьте на мелкие кубики одинакового размера. Добавить к нему лук, яйцо и хорошенько перемешайте фарш. Затем добавьте измельченные укроп и базилик, посолите и тщательно перемешайте фарш. Сформируйте котлеты и обваляйте их в сухарях.
Fry the cutlets in heated vegetable oil until golden brown. Cover the cutlets with a lid and simmer over low heat for another 10-15 minutes.
Обжаривайте котлеты на разогретом растительном масле до золотистого цвета. Накройте котлеты крышкой и томите на медленном огне еще 10-15 минут.
Serve cutlets with your favorite side dish.
Подавайте котлеты с любимым гарниром.