Wash the zucchini and cut into small cubes. Peel the onion and chop it. Wash the carrots, peel them and grate them on a coarse grater. Cut the sausages into slices.
Кабачки промойте, нарежьте небольшими кубиками. Лук очистите, измельчите. Морковь промойте, очистите, натрите на крупной терке. Сардельки нарежьте кружочками.
Heat a frying pan, fry the onion until transparent. Add carrots. Fry for 1-2 minutes. Add zucchini. Salt, pour in the paste, add spices. Close the lid and simmer for 12-15 minutes.
Разогрейте сковороду, обжарьте лук до прозрачности. Всыпьте морковью. Жарьте 1-2 минуты. Добавьте кабачки. Посолите, влейте пасту, всыпьте специи. Закройте крышкой, тушите 12-15 минут.
Add chopped sausages to the frying pan with the vegetables. Close the lid and simmer until the zucchini is soft.
В сковородку к овощам добавьте нарезанные сардельки. Закройте крышкой, тушите до мягкости кабачков.
Serve the dish hot in individual plates. If desired, decorate with herbs.
Подавайте блюдо горячим в индивидуальных тарелочках. По желанию, украсьте зеленью.