Remove the thin film from the meat by cutting it off the surface. And soak the meat in cold water with vinegar for several hours. Afterwards, rinse your foot under running water and dry it.
Избавьте мясо от тонкой пленки, срезав ее с поверхности. И залейте мясо на несколько часов холодной водой с добавлением уксуса. После промойте ногу под проточной водой и высушите ее.
Make small cuts in the roe deer leg with a knife over the entire surface. In a bowl, mix chopped garlic, salt, seasoning, ground red and black pepper, mustard, and sunflower oil. Mix all ingredients. Brush the meat with spices and place in the refrigerator to marinate, covered with cling film. Roe deer should be marinated for 4 hours to 24 hours.
В ноге косули сделайте небольшие надрезы ножом по всей поверхности. В миске смешайте измельченный чеснок, соль, приправу, красный и черный молотый перец, горчицу, а также подсолнечное масло. Перемешайте все ингредиенты. Смажьте специями мясо и отправьте в холодильник мариноваться, накрыв пищевой пленкой. Мариноваться косуля должна от 4 часов до суток.
Remove the meat from the refrigerator and unwrap it. Prepare the foil and place the leg there. Wrap meat on all sides in 3 layers of foil. Preheat the oven to 190˚C and place the meat. It should bake for about 2.5 hours. After the baking time has come to an end, check the meat for doneness. It should be soft and easily pierced with a knife.
Достаньте мясо с холодильника, разверните. Подготовьте фольгу и переложите туда ногу. Оберните в 3 слоя фольги мясо со всех сторон. Разогрейте духовку на 190 ˚С и поставьте мясо. Оно должно запекаться около 2.5 часов. После того как время запекания подошло к концу мясо проверьте на готовность. Оно должно быть мягким и легко прокалываться ножом.
Serve the finished meat in portions, adding fried potatoes, season with red pepper and garnish with herbs to taste.
Подавайте готовое мясо порционно дополнив его жаренным картофелем, приправьте красным перцем и украсьте зеленью по вкусу.