Peel the apple and onion. Remove the core from the apple. If there are bones in the herring fillet, remove them. Boil the eggs hard and peel them. Soak the loaf in cold water and chop.
Почистите яблоко и репчатый лук. Удалите у яблока сердцевину. Если в филе сельди есть косточки, то удалите их. Отварите яйца вкрутую и почистите. Батон замочите в холодной воде и измельчите.
Pass the herring fillet, boiled eggs, apple and onion through a meat grinder. Add softened butter to the resulting mixture and mix gently until smooth.
Пропустите через мясорубку филе сельди, отварные яйца, яблоко и лук. К полученной смеси добавьте размягченное сливочное масло и аккуратно перемешайте до однородности.
Add the chopped loaf to the mincemeat and mix everything again.
Добавьте в форшмак измельченный батон, еще раз все перемешайте.
Serve mincemeat in a herring bowl, garnished with boiled eggs and fresh parsley.
Подавайте форшмак в селедочнице, украсив вареными яйцами и свежей петрушкой.