Clean the fish, rinse, cut into small pieces. Peel the vegetables. Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater.
Очистите рыбу, промойте, нарежьте на небольшие кусочки. Овощи очистите. Лук мелко накрошите, морковь натрите на крупную терку.
Heat a frying pan, pour in vegetable oil, add chopped onion. Fry until golden brown. Add carrots. Fry until soft. Pour in the tomato paste and add a little water if necessary. Season with salt, pepper, and vinegar.
Разогрейте сковороду, влейте растительное масло, всыпьте нашинкованный лук. Обжарьте до золотистого цвета. Добавьте морковку. Жарьте до мягкости. Влейте томатную пасту, по необходимости влейте немного воды. Посолите, поперчите, влейте уксус.
Place all ingredients into a double boiler. Place fish pieces and add bay leaves. Mix everything. Close the lid and simmer for 90-120 minutes.
Все ингредиенты переместите в пароварку. Выложите кусочки рыбы, добавьте лавровые листья. Все перемешайте. Закройте крышку, тушите 90-120 минут.
Serve the fish in the sauce hot with vegetable salad or mashed potatoes.
Подавайте рыбку в соусе горячей к овощному салату или картофельному пюре.