Peel the onion, garlic and cut them into small cubes. Peel the potatoes and finely grate.
Очистите лук, чеснок и нарежьте их мелкими кубиками. Очистите картофель и мелко натрите.
Add eggs to the minced meat, mix well, then add potatoes, onions, garlic, salt and mix thoroughly again.
К фаршу добавьте яйца, хорошо перемешайте, затем добавьте картошку, лук, чеснок, посолите и снова тщательно перемешайте.
Form cutlets and roll them in breadcrumbs. Fry the cutlets in heated vegetable oil until golden brown.
Сформируйте котлеты и обваляйте их в панировочных сухарях. Обжаривайте котлеты на разогретом растительном масле до золотистой корочки.
Simmer the cutlets under the lid over low heat until cooked (10-15 minutes).
Томите котлеты под крышкой на медленном огне до готовности (10-15 минут).
Serve with your favorite side dish.
Подавайте с любимым гарниром.