Soak chickpeas in water for 12 hours. Peel the onion and chop finely. Pass the garlic through a press. Wash the cilantro, parsley and chop finely.
Нут залейте водой на 12 часов. Очистите лук, мелко нарежьте. Чеснок пропустите через пресс. Промойте кинзу, петрушку и мелко нарежьте.
Pour chickpeas into a saucepan, add water, cook over medium heat for 50-70 minutes until fully cooked. Place in a blender bowl and grind. Place the mixture in a deep bowl.
В кастрюлю всыпьте нут, залейте водой, варите на среднем огне в течение 50-70 минут до полной готовности. Вложите в чашу для блендера, измельчите. Выложите массу в глубокую миску.
Add bulgur, onion, garlic, cilantro, parsley to a bowl with chickpeas. Add all the spices and pepper. Pour in 5 tablespoons of water and mix everything. Leave for 30 minutes. Add flour, knead with hands until smooth.
В миску с нутом всыпьте булгур, лук, чеснок, кинзу, петрушку. Всыпьте все специи, перец. Влейте 5 столовых ложек воды, смешайте все. Оставьте на 30 минут. Всыпьте муку, вымесите руками до однородности.
Form medium-sized balls from the kneaded mass. Heat a frying pan, add vegetable oil. Turn the heat to medium. Fry the balls for 3-4 minutes. Place on a paper towel to drain the oil.
Из вымешанной массы сформируйте шарики среднего размера. Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Сделайте огонь средней мощности. Обжаривайте шарики по 3-4 минуты. Выложите на бумажную салфетку, чтобы стекло масло.
Serve falafel hot with olives and vegetables.
Подавайте фалафель горячим с оливками и овощами.