Wash the greens and peel the vegetables. Cut the onion into half rings, separate the layers. Boil the eggs, peel and cut in half. Grate the cheese on a coarse grater.
Вымойте зелень, овощи очистите. Лук нарежьте полукольцами, разделите слои. Отварите яйца, очистите, разрежьте пополам. Сыр натрите на крупной терке.
Place arugula in a deep bowl, add 1 tbsp. salt, leave for 5-7 minutes. Then rinse and dry.
В глубокую миску положите руколу, всыпьте 1 ст.л. соли, оставьте на 5-7 минут. Затем промойте и обсушите.
Place arugula leaves in a deep serving bowl. Add cherry tomatoes and grated cheese. Lay out the egg pieces. Drizzle with olive oil, salt and pepper.
В сервировочную глубокую посуду положите листья руколы. Добавьте черри, всыпьте натертый сыр. Выложите кусочки яиц. Сбрызните оливковым маслом, посолите, поперчите.
Serve the salad sprinkled with sesame seeds.
Подавайте салат, посыпав семенами кунжута.