Sort the raisins and soak for 2 hours. Grease a baking dish with vegetable oil.
Переберите изюм и замочите на 2 часа. Смажьте форму для запекания растительным маслом.
Place cottage cheese and rice in a deep plate and break 2 chicken eggs into it. Gently mix everything until smooth. Add salt, sugar, raisins and mix again.
Выложите в глубокую тарелку творог, рис и разбейте к ним 2 куриных яйца. Аккуратно все перемешайте до однородности. Добавьте соль, сахар, изюм и еще раз перемешайте.
Pour the curd mixture into the prepared pan and smooth it out. In a separate container, mix sour cream with egg and pour the resulting mixture over the casserole.
Переложите в подготовленную форму творожную массу и разровняйте. В отдельной емкости смешайте сметану с яйцом и залейте полученной смесью запеканку.
Preheat the oven to 180 ℃ and place the casserole there for 30-40 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ℃ и отправьте туда запеканку на 30-40 минут.
Before serving, sprinkle the finished casserole with coconut and cut into small pieces.
Перед подачей посыпьте готовую запеканку кокосовой стружкой и нарежьте на небольшие кусочки.