Before you start preparing the salad, first clean the herring from bones and rinse off excess dirt. Peel the onion, drain all the liquid from the corn and peas.
Перед тем как приступить к приготовлению салата, сельдь предварительно очистите от костей и промойте от излишков грязи. Лук очистите от шелухи, из кукурузы и горошка слейте всю жидкость.
Cut the peeled herring into small pieces. Peel and pit the apple, cut into slices and place in a dish for pickling. Cut the onion into half rings and add it to the apple, season the whole mass with apple cider vinegar and sugar. Let marinate for about 10 minutes.
Очищенную сельдь нарежьте мелкими кусочками. Яблоко очистите от кожуры и косточек, нарежьте дольками и положите в блюдо для маринования. Лук нарежьте полукольцами и добавьте его к яблоку, всю массу заправьте яблочным уксусом и сахаром. Дайте промариноваться примерно 10 минут.
Start preparing the salad; to do this, mix finely chopped herring, apples with onions, canned peas and corn. Season with sunflower oil, add salt as needed and stir again.
Приступайте к оформлению салата, для этого смешайте мелконарезанную сельдь, яблоки с луком, консервированные горошек и кукурузу. Заправьте подсолнечным масло, посолите по необходимости и еще раз перемешайте.
Serve everyone’s favorite salad with herring with aromatic baked or boiled potatoes, garnish the dish with finely chopped green onions and grated yolk.
Подавайте всеми любимый салат с сельдью к ароматной печеной или вареной картошечке, украсьте блюдо мелкорубленным зеленым луком и тертым желтком.