Peel the onion and chop it finely, then rinse the mushrooms thoroughly in cold running water and cut them into 2 parts.
Очистите лук от шелухи и мелко его нарежьте, после чего тщательно промойте грибы в холодной проточной воде и нарежьте их на 2 части.
In a previously heated frying pan with hot vegetable oil, fry the mushrooms over medium heat, about 7-8 minutes, then add the peeled onion and fry the entire contents of the frying pan until the onion changes color, about 5 minutes over medium heat. Beat the chicken eggs in a separate bowl, then pour them into the frying pan and immediately add mayonnaise, salt and pepper, mix everything thoroughly and fry for 5 minutes over medium heat.
На ранее разогретую сковороду с раскаленным растительным маслом отправьте жариться грибы на среднем огне, примерно 7-8 минут, после чего добавьте очищенный лук и обжаривайте все содержимое сковороды до изменения цвета лука, примерно 5 минут на среднем огне. Куриные яйца взбейте в отдельной миске, после чего влейте их на сковороду и сразу же добавьте майонез, соль и перец, тщательно все перемешайте и обжаривайте 5 минут на среднем огне.
As the dish is ready, lightly sprinkle it with fresh herbs, this will give it piquancy and color.
По мере готовности блюда слегка присыпьте его свежей зеленью, это придаст ему пикантности и красочности.