Peel the onion from the top layer and chop it finely, sift the flour through a sieve into a deep bowl, also squeeze the sauerkraut from the brine and simmer in a frying pan for 2 minutes.
Очистите лук от верхнего слоя и мелко его нарежьте, просейте муку через сито в глубокую миску, также квашеную капусту отожмите от рассола и потушите на сковороде 2 минуты.
Fry the previously chopped onion for about 5 minutes over medium heat. Then mix the raw minced meat, cabbage, onions and peppers well and place in a cool place for 10-15 minutes.
Ранее нарезанный лук прожаривайте около 5 минут на среднем огне. После чего сырой фарш, капусту, лук и перец, хорошо перемешайте и отправьте в холодное место на 10-15 минут.
Beat chicken eggs into the flour, add salt, pour in a little vegetable oil and water, then mix the contents. The resulting dough should not stick to your hands, but if it remains on your hands, add a little flour. Let the resulting dough rest for 30-35 minutes. After the time has passed, divide the dough into several parts and roll them into sausages. Then form the cakes and add the filling, after which you mold the sorcerers in the form of pies.
В муку вбейте куриные яйца, посолите, влейте немного растительного масла и воды, после чего содержимое перемешайте. Полученное тесто не должно прилипать к рукам, если же оно остается на руках, добавьте немного муки. Полученному тесту дайте отдохнуть 30-35 минут. По истечении времени разделите тесто на несколько частей и раскатайте их в колбаски. Затем сформируйте лепешки и добавьте начинку, после чего лепите колдуны в виде пирожков.
Place the finished sorcerers in preheated boiled water, add salt and a little vegetable oil to it, then cook the sorcerers for about 15-20 minutes over medium heat.
Готовые колдуны отправьте в заранее разогретую кипяченную воду, посолите и добавьте слегка растительного масла в нее, после чего варите колдуны примерно 15-20 минут на среднем огне.
Add sour cream to the finished dish and lightly sprinkle with fresh herbs.
В готовое блюдо добавьте сметану и слегка присыпьте свежей зеленью.