Thaw the fish fillet. Peel the vegetables. Chop the onion into small strips, cut the carrots into rings. Boil the peas with ½ tsp. Sahara.
Филе рыбы разморозьте. Очистите овощи. Лук накрошите мелкой соломкой, морковь нарежьте колечками. Отварите горошек с ½ ч.л. сахара.
In a mortar, mix salt with any spices and grind into powder. Rub the mixture onto the fish fillets.
В ступке смешайте соль с любыми специями, разотрите в порошок. Натрите получившейся смесью филе рыбы.
Heat a frying pan, pour in olive oil. Add carrots and fry for 8-10 minutes over medium heat. Salt, pepper, add chopped onion. Fry until golden brown. Add boiled peas and fry over high heat for 7-8 minutes. Remove from heat, close the lid.
Разогрейте сковороду, влейте оливковое масло. Выложите морковку, обжаривайте в течение 8-10 минут на среднем огне. Посолите, поперчите, всыпьте нарезанный лук. Обжарьте до румяности. Добавьте отварной горошек, жарьте на большом огне 7-8 минут. Снимите с огня, закройте крышку.
Preheat the grill, add the fish fillets, fry on both sides for 3-5 minutes.
Разогрейте гриль, выложите филе рыбы, обжаривайте с обеих сторон в течение 3-5 минут.
Place the vegetables on a plate first and then the tilapia fillets. For sourness, sprinkle with lemon juice.
На тарелку сначала выложите овощи, а затем филе тилапии. Для кислинки сбрызните соком лимона.