Wash the mushrooms, cut into small slices. Wash the chili pepper, remove seeds, and chop finely. Wash the lemon and cut into rings.
Промойте грибы, нарежьте небольшими слайсами. Перец чили вымойте, очистите от семечек, нарежьте мелко. Лимон помойте, нарежьте колечками.
In a deep bowl or plate, combine the chopped mushrooms with the thyme and chili pepper. Pour in vegetable oil. Add salt and mix. Remove mushrooms from oil and place on grill grate.
В глубокой миске или тарелке смешайте нарезанные грибы с тимьяном и перцем чили. Влейте растительное масло. Посолите, смешайте. Достаньте грибы из масла, выложите на решетку для гриля.
Preheat the grill, place the grill with the mushrooms, fry for 2-3 minutes on both sides until the mushrooms are soft. transfer the mushrooms back into the oil and stir.
Разогрейте гриль, поместите решетку с грибами, обжарьте по 2-3 минуты с обеих сторон до мягкости грибов. переложите грибы обратно в масло, перемешайте.
Serve the mushrooms on a serving platter, add lemon wedges and add a little salt.
Подавайте грибы на сервировочном блюде, выложите дольки лимона, немного посолите.