Peel and wash the vegetables to remove any dirt, zest the lime and squeeze out the juice.
Овощи почистите и помойте от грязи, снимите цедру с лайма и выжмите сок.
Heat olive oil in a frying pan and add chopped red onion, bell pepper and jalapeno pepper. Season with salt and pepper, stir thoroughly and fry on each side for about 8 minutes until soft.
Разогрейте в сковороде оливковое масло, добавьте к нему нарубленный красный лук, сладкий перец и перец халапеньо. Посолите и поперчите, тщательно перемешайте и обжаривайте с каждой стороны, примерно 8 минут до мягкости.
Add chopped canned pineapple, honey, mustard, lime juice and zest to the fried vegetables. Fry the pineapple mixture until tender, about 8 minutes, stirring occasionally. Remove from heat and add chopped parsley and cilantro.
К обжаренным овощам добавьте измельченный консервированный ананас, мед, горчицу, сок и цедру лайма. Обжаривайте ананасовую массу до готовности еще около 8 минут, периодически помешивая. Уберите с плиты и добавьте измельченную петрушку и кинзу.
Grill the sausages on each side until black grill marks appear. Lightly toast the buns as well. Place the sausage into the toasted bun and top with the spicy vegetable sauce and pineapple.
Сосиски обжарьте на гриле с каждой стороны до появления черных следов от решетки. Также слегка обжарьте и булочки. В обжаренную булочку вложите сосиску и сверху выложите пряный овощной соус с ананасом.
Serve the hot dog and fried pineapple hot with a cool drink.
Подавайте хот-дог с жареным ананасом в горячем виде, дополнив его прохладительным напитком.