Peel the sausages.
Очистите сардельки от кожицы.
Beat the egg into a plate, add salt and pepper, and beat thoroughly. Add mayonnaise. Add flour, mix again so that there are no lumps.
В тарелочку вбейте яйцо, посолите, поперчите, взбейте тщательно. Добавьте майонез. Всыпьте муку, еще раз смешайте, чтобы не было комочков.
Dip the sausages into the batter. Heat a frying pan, add vegetable oil, fry the sausages in batter over low heat until cooked on both sides.
Окуните сардельки в кляр. Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло, обжаривайте сардельки в кляре на небольшом огне до готовности с обеих сторон.
Serve hot sausages with scrambled eggs, pasta or vegetable salad. Sprinkle with dill if desired.
Подавайте сардельки горячими к яичнице, макаронам или овощному салату. Посыпьте укропом по желанию.