Defrost the dough. Whisk the egg in a bowl.
Разморозьте тесто. Взболтайте яйцо в миске.
Roll out the dough into a circle using a rolling pin. Divide with a knife from the center into 8-10 arbitrary triangles. Place jam on the edges. Roll the bagels.
Раскатайте тесто в форме круга с помощью скалки. Разделите ножом от центра на 8-10 произвольных треугольников. На края выложите повидло. Сверните рогалики.
Preheat the oven to 200-220°C. Line a baking sheet with parchment paper. Place the bagels on parchment and brush with egg. Bake for 10-15 minutes until done.
Разогрейте духовку до 200-220 °С. Застелите противень пергаментной бумагой. Выложите рогалики на пергамент, смажьте яйцом. Поставьте запекаться на 10-15 минут до готовности.
Serve bagels sprinkled with powdered sugar.
Подавайте рогалики, посыпав сахарной пудрой.