Thaw the puff pastry. Whisk the egg in a bowl.
Разморозьте слоеное тесто. В миске взболтайте яйцо.
On a floured surface, use a rolling pin to roll out the puff pastry into a circle. Using a knife, cut from the center into 6-12 triangles. Spoon jam into the edges of the triangles. Wrap the bagels.
На поверхности, посыпанной мукой, раскатайте скалкой слоеное тесто в круг. Ножом от центра разделите на 6-12 треугольников. Ложечкой в края треугольников выложите джем. Заверните рогалики.
Preheat the oven to 180-200°C. Cover a baking sheet with parchment and place the bagels on it. Brush with egg. Bake for 15-20 minutes until done.
Разогрейте духовку до 180-200 °С. Противень застелите пергаментом, на него выложите рогалики. Смажьте яйцом. Поставьте выпекаться на 15-20 минут до готовности.
Serve the bagels cool, sprinkle with sugar or powdered sugar.
Подавайте рогалики остывшими, посыпьте сахаром или сахарной пудрой.