Remove the puff pastry from the freezer and let it thaw at room temperature.
Достаньте слоеное тесто из морозилки и дайте ему оттаять при комнатной температуре.
Dust your work surface with flour and roll out the dough thinly using a rolling pin. Make a circle out of the rolled out dough using a knife and a large plate. Cut the round dough into 8 equal triangle pieces.
Присыпьте рабочую поверхность мукой, достаточно тонко раскатайте тесто с помощью скалки. Сделайте из раскатанного теста круг с помощью ножа и большой тарелки. Разрежьте круглое тесто на 8 равных кусочков-треугольников.
Place a small amount of jam on the corner of each piece and roll the dough into a bagel. Then press the bagel down a little to keep it from falling apart. Line a baking pan with parchment. Loosely place bagels on pan.
На уголок каждого кусочка выложите небольшое количество повидла и закрутите тесто в рогалик. Затем немного придавите рогалик, чтобы он не разошелся. Форму для выпечки застелите пергаментом. Свободно разложите рогалики на форму.
In a separate container, beat the egg and brush the bagels with it. Preheat the oven to 180 ℃ and place the pieces in the oven for 10-15 minutes.
В отдельной емкости взбейте яйцо и смажьте им рогалики. Разогрейте духовку до 180 ℃ и отправьте заготовки в духовку на 10-15 минут.
Serve the finished bagels sprinkled with poppy seeds, coconut or cinnamon.
Подавайте готовые рогалики, посыпав их маком, кокосовой стружкой или корицей.