Prepare the necessary ingredients according to the list, sift the flour in advance, rinse the dried apricots under running water, divide the eggs into yolks and whites.
Подготовьте необходимые ингредиенты по списку, заранее просейте муку, промойте курагу под проточной водой, яйца разделите на желтки и белки.
Beat the whites of 4 eggs with 4 tablespoons of powdered sugar until stiff peaks form. Gradually add sifted flour and starch to the protein mass, stirring continuously. Beat the yolks in a separate bowl and mix them with the protein mixture. Take a baking tray and pour the prepared mixture into it, place it in the oven preheated to 180°C for 10 minutes. When ready, remove the biscuit from the oven and while hot, roll it into a roll. Set aside to cool.
Белки 4 яиц взбейте с 4 ложками сахарной пудры до устойчивых пиков. К белковой массе постепенно добавляйте просеянную муку и крахмал, не переставая перемешивать. Желтки взбейте в отдельной посуде и перемешайте их с белковой массой. Возьмите противень для запекания и вылейте в него приготовленную массу, отправьте в духовую печь, разогретую до 180 °С на 10 минут. По мере готовности вытащите бисквит из духовки и в горячем виде сверните его в рулет. Отложите в сторону для остывания.
To prepare the cream, combine cottage cheese, remaining powdered sugar and finely chopped dried apricots, mix thoroughly. Unroll the cooled roll and coat it thoroughly with cream, then roll it back into a roll. Melt the chocolate and pour over the top of the roll, set it aside to harden.
Для приготовления крема соедините творог, оставшуюся сахарную пудру и мелконарезанную курагу, тщательно перемешайте. Остывший рулет разверните и промажьте тщательно кремом, обратно сверните в рулет. Шоколад растопите и полейте сверху рулет, отложите его в сторону для застывания.
Garnish the finished roll with cottage cheese and dried apricots with fresh berries and ground pistachios.
Готовый рулет с творогом и курагой украсьте свежими ягодами и молотыми фисташками.