Rinse the picanha thoroughly in running cold water and dry with paper towels, then rub the meat with vegetable oil, pepper and salt. Also make cuts on the side of the fat to help it melt better.
Тщательно промойте пиканью в проточной холодной воде и просушите бумажными полотенцами, после чего натрите мясо растительным маслом, перцем и солью. Также сделайте надрезы на стороне жира, чтобы он лучше плавился.
Place the pre-prepared meat on a grill that has already been preheated to 230 °C, collect the coals and place the grates in the center of the grill so that the meat has a crispy crust during cooking. Then roast beef, placed in the center, for 2 minutes on each side. When ready, remove the meat from the grill and place the coals around the edges, then place the beef on the grill, fat side up. Grill the meat for about 15 minutes, then remove it from the grill and let it rest for about 30 minutes.
Заранее подготовленное мясо отправьте на уже разогретый гриль до 230 °C, уголь соберите и поместите решетки по центру гриля, чтобы в ходе готовки у мяса была хрустящая корочка. Затем ростбиф, помещенный по центру, прожаривайте по 2 минуты на каждой стороне. По мере готовности мясо снимите с гриля и угли поместите по его краям, после чего отправьте говядину на гриль жирной стороной вверх. Обжаривайте мясо так примерно 15 минут, после чего снимите его с гриля и дайте ему отдохнуть около 30 минут.
Serve the meat with new potatoes, boiled in a saucepan for about 10 minutes. For the sauce for potatoes and meat, prepare a separate saucer and mix in vinegar, horseradish, sour cream, salt and pepper, as well as rosemary and thyme, then mix everything thoroughly, fry the potatoes on the grill for about 10 minutes until a crust appears.
К мясу подайте молодой картофель, отваренный в кастрюле примерно 10 минут. Для соуса к картофелю и мясу приготовьте отдельное блюдце и замешайте в нем уксус, хрен, сметану, соль и перец, а также розмарин и тимьян, после чего тщательно все перемешайте, картофель обжаривайте на гриле около 10 минут до появления корочки.
Add a side dish of potatoes and sour cream sauce to the roast beef; they will complement it perfectly and add a new and bright taste to the dish.
Падайте к ростбифу гарнир из картофеля и сметанного соуса, они отлично его дополнят и добавят блюду новый и яркий вкус.