Wash the apricots, remove the seeds, cut the pulp into small pieces. Melt the butter in a water bath or in the microwave.
Помойте абрикосы, удалите косточки, нарежьте мякоть на небольшие кусочки. Сливочное масло растопите на водяной бане или в микроволновке.
Pour kefir into a deep bowl, add eggs and vanilla sugar. Whisk until smooth. Then add semolina, sugar, melted butter, mix gently again.
В глубокую миску влейте кефир, добавьте яйца и ванильный сахар. Взбейте венчиком до однородности. Затем добавьте манку, сахар, растопленное сливочное масло, снова аккуратно перемешайте.
Leave the dough for 15-20 minutes for the semolina to swell. Grease a baking dish with vegetable oil and pour in the prepared dough. Place chopped apricots on top.
Оставьте тесто на 15-20 минут, чтобы манка набухла. Смажьте форму для запекания растительным маслом и влейте готовое тесто. Наверх выложите нарезанные абрикосы.
Place the manna with apricots in an oven preheated to 170 ℃ for 40-45 minutes.
Отправьте манник с абрикосами в разогретую до 170 ℃ духовку на 40-45 минут.
Cut the manna into small portions and sprinkle with powdered sugar.
Нарежьте манник на небольшие порционные кусочки и посыпьте сахарной пудрой.