Peel the garlic, rinse the chicken fillet and pat dry with paper towels. Prepare other ingredients for the dish.
Очистите чеснок, куриное филе промойте и обсушите бумажными полотенцами. Подготовьте другие ингредиенты для блюда.
Pour water into a small saucepan, add chicken fillet and put on fire. When the water boils, skim off the foam and add salt. Cook the chicken for 20-25 minutes. Remove the fillet from the broth, do not pour out the broth, it will be needed for the sauce.
В небольшой сотейник налейте воду, выложите куриное филе и поставьте на огонь. Когда вода закипит, снимите пену и посолите. Варите курицу 20-25 минут. Достаньте филе из бульона, бульон не выливайте, он понадобится для соуса.
Place the bacon cut into strips into a preheated frying pan and fry on all sides for about 5 minutes. Next, add chopped boiled chicken fillet, crushed garlic and red pepper to the bacon. Fry the ingredients for approximately 1-2 minutes, then pour in the white wine and stir thoroughly.
В разогретую сковороду выложите нарезанный полосками бекон, и обжаривайте со всех сторон около 5 минут. Далее к бекону добавьте измельченное отварное куриное филе, давленный чеснок и красный перец. Обжаривайте ингредиенты приблизительно 1-2 минуты, затем влейте белое вино и тщательно перемешайте.
Boil water in a large saucepan. Salt and add spaghetti. Cook the pasta as directed on the package. When the spaghetti is ready, drain the liquid.
В большой кастрюле вскипятите воду. Посолите и выложите спагетти. Варите пасту, как написано на упаковке. Когда спагетти будут готовы, слейте жидкость.
Pour the broth and cream into the pan with the bacon and simmer over moderate heat for about a few minutes. Add pre-boiled spaghetti to the resulting creamy sauce, mix the ingredients and bring the dish to a boil. Then reduce the heat and simmer the dish over low heat until the creamy sauce thickens, add salt and pepper to taste. Add marinated tomatoes to pasta.
В сковороду к бекону влейте бульон и сливки, и томите на умеренном огне примерно несколько минут. К получившемуся сливочному соусу добавьте заранее отварные спагетти, перемешайте ингредиенты и доведите блюдо до кипения. Затем убавьте огонь и тушите блюдо на медленном огне до загустения сливочного соуса, посолите и поперчите по вкусу. Добавьте к пасте маринованные помидоры.
Serve hot spaghetti with chicken in creamy sauce, garnished with finely chopped herbs and grated Parmesan.
Подавайте готовые спагетти с курицей в сливочном соусе в горячем виде, украсив мелкорубленной зеленью и тертым пармезаном.