Rinse the greens and dry with paper towels. Peel the onion, finely chop the onion and herbs.
Промойте зелень и обсушите бумажными полотенцами. Лук очистите, мелко нарежьте лук и зелень.
Mix greens, onions and sauerkraut. Add a little vegetable oil and stir. Make a small cut lengthwise in the buns.
Смешайте зелень, лук и квашенную капусту. Добавьте немного растительного масла и перемешайте. В булочках сделайте небольшой надрез вдоль.
Boil water in a saucepan. Add sausages and cook for 4-5 minutes. Remove the sausages from the water.
В кастрюле вскипятите воду. Выложите сосиски и варите 4-5 минут. Достаньте сосиски из воды.
Place the cabbage filling in the bun. Place the sausages on top of the vegetable mixture. Top with mayonnaise, ketchup and mustard.
В булочку выложите капустную начинку. Сосиски поместите поверх овощной смеси. Полейте майонезом, кетчупом и горчицей.
Serve the dish with fries and sauce.
Подавайте блюдо, дополнив картофелем фри и соусом.