Soak the gelatin in advance and let it swell. Wash the raspberries and remove dirt.
Заранее замочите желатин и дайте ему набухнуть. Малину помойте и очистите от грязи.
Mix the egg with powdered sugar in a deep bowl and place in a water bath, adding milk in a thin stream, bring to a boil, stirring thoroughly. Let cool.
Смешайте в глубокой миске яйцо с сахарной пудрой и поставьте на водяную баню, тонкой струйкой добавляя молоко, доведите до кипения, тщательно помешивая. Дайте остыть.
Heat the swollen gelatin slightly and add it to the prepared souffle along with the ice cream. Whisk all ingredients thoroughly until smooth. Cover the form for the future dessert with cling film. Place raspberries on the bottom of the mold, the next layer is soufflé, then crushed cookies with nuts. Press the mixture down with a spoon and refrigerate until it hardens. When the dessert has hardened, turn the pan over and remove the cling film.
Набухший желатин слегка нагрейте и вместе с мороженым добавьте в приготовленное суфле. Тщательно взбейте все ингредиенты до однородности. Застелите форму для будущего десерта пищевой пленкой. На дно формы выложите малину, следующий слой – суфле, далее измельченное в крошку печенье с орехами. Придавите массу ложкой и поставьте в холод для застывания. Когда десерт застынет, переверните форму и уберите пищевую пленку.
Before serving dessert, decorate the ice cream cake with whole raspberries and whipped cream.
Перед подачей десерта украсьте торт-мороженое цельными ягодами малины и взбитыми сливками.