Separate the yolks of 3 eggs from the whites, brew strong coffee.
Отделите желтки 3 яиц от белков, заварите крепкий кофе.
Whisk the egg yolks and sugar until smooth. Once the mixture becomes thick, add mascarpone cheese and beat with a mixer at a moderate pace until all lumps disappear. Add vanilla and stir.
Взбейте до однородной массы яичные желтки и сахар. После того, как масса станет густой, добавьте в нее сыр маскарпоне и взбивайте миксером в умеренном темпе до исчезновения всех комочков. Добавьте ванилин и перемешайте.
In a separate bowl, beat the cream and powdered sugar until stiff peaks form, combine with the mascarpone cheese and bring until smooth.
В отдельной миске взбейте сливки и сахарную пудру до образования устойчивых пиков, соедините с сыром маскарпоне и доведите до однородности.
Take a tiramisu pan and cover the bottom with a little whipped cream. Pour cognac into the coffee and dip the cookies in it. Cover the cream with cookies, then add a little cream again and smooth it out. Repeat layers until ingredients are gone. There should be cream on top. Place the finished dessert in the refrigerator for about 5-6 hours.
Возьмите форму для тирамису и покройте ее дно небольшим количеством взбитого крема. В кофе влейте коньяк и обмакните в него печенье. Печеньем накройте крем, затем снова выложите немного крема и разровняйте. Повторяйте слои, пока ингредиенты не закончатся. Сверху должен быть крем. Готовый десерт уберите в холодильник примерно на 5-6 часов.
Before serving the fluffy tiramisu with powdered sugar, sprinkle it with cocoa powder and garnish with a sprig of mint.
Перед подачей воздушного тирамису с сахарной пудрой посыпьте его какао-порошком и украсьте веточкой мяты.