Carve the carp and cut into 3 cm thick pieces. Peel the onion and garlic. Cut the onion into half rings and finely chop the garlic.
Разделайте карпа и порежьте на куски толщиной 3 см. Очистите лук и чеснок. Луковицу нарежьте полукольцами, а чеснок мелко порубите.
Rub the fish thoroughly with salt, pepper and aromatic seasonings. Leave to marinate in a cool place for 1 hour.
Рыбу хорошенько натрите солью, перцем и ароматными приправами. Отправьте мариноваться в прохладное место на 1 час.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the onion and garlic until characteristic golden color. Add butter and add fish. Fry on both sides until golden brown.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук и чеснок до характерного золотистого цвета. Добавьте сливочное масло и выложите рыбу. Обжарьте с обеих сторон до румяности.
Pour in sour cream, season the dish with bay leaf and a sprig of rosemary. Simmer over low heat for 30 minutes.
Влейте сметану, приправьте блюдо лавровым листом и веточкой розмарина. Тушите на медленном огне в течение 30 минут.
Transfer the fish to a nice platter lined with lettuce. Add lemon or lime wedges. Serve with fresh vegetables or your favorite side dish.
Переложите рыбу на красивое блюдо, выстланное листьями салата. Добавьте дольки лимона или лайма. Подайте со свежими овощами или с любимым гарниром.