Rinse the fillet thoroughly in cold running water and dry with paper towels, then cut it into 3 cm pieces. Rinse the mushrooms well, cut off the stems, then cut the mushrooms into medium slices. Also peel the garlic clove and cut it into small slices.
Тщательно промойте филе в холодной проточной воде и просушите бумажными полотенцами, после чего нарежьте его на кусочки по 3 см. Хорошо промойте грибы, отрежьте ножки, после чего нарежьте грибы средними дольками. Также очистите зубчик чеснока от шелухи и нарежьте его небольшими дольками.
Fry the chopped fillet in a previously heated frying pan for about 5-6 minutes, fry it over medium heat. Then add the previously chopped mushrooms, white wine, salt and ground black pepper, simmer the contents for 5 minutes over low heat, stirring occasionally. After the time has passed, add the garlic, dried herbs and cream, mix everything thoroughly and cover tightly with a lid, simmer for 15 minutes over medium heat.
На ранее разогретую сковороду отправьте обжариваться нарезанное филе примерно на 5-6 минут, жарьте его на среднем огне. После чего добавьте ранее нарезанные грибы, белое вино, соль и черный молотый перец, тушите содержимое 5 минут на медленном огне, периодически помешивая. По истечении времени добавьте чеснок, сушенные травы и влейте сливки, тщательно все перемешайте и плотно накройте крышкой, тушите 15 минут на среднем огне.
Pour water into a small saucepan and bring it to a boil, then cook the pasta in it for about 15 minutes over low heat. Salt the water first. When ready, rinse the pasta in cold water through a colander, let the pasta warm for 5 minutes over low heat, then remove from heat.
Налейте в небольшую кастрюлю воду и доведите ее до кипения после чего отправьте в нее вариться макароны примерно 15 минут на медленном огне. Предварительно посолите воду. По мере готовности ополосните макароны в холодной воде через дуршлаг, дайте макаронам прогреться 5 минут на медленном огне, после чего снимите с огня.
For a brighter presentation, chop fresh herbs and lightly sprinkle the dish with them.
Для более яркой подачи нарежьте свежей зелени и слегка присыпьте ею блюдо.