Rinse the pearl barley porridge thoroughly and dry it for cooking. Wash the mushrooms and cut them into small slices. Peel the onion and cut into medium pieces, and peel the carrots from the top layer and cut into strips.
Тщательно промойте перловую кашу и просушите для варки. Промойте грибы и нарежьте их на небольшие дольки. Очистите лук от шелухи и нарежьте средними кусочками, а морковь в свою очистите от верхнего слоя и нарежьте соломкой.
Place the pearl barley into the pan and pour water into it, bring it to a boil, add ground black pepper, salt and bay leaf, cook it under a tightly closed lid for 40-45 minutes.
В кастрюлю отправьте перловку и залейте в нее воду, доведите ее до кипения, добавьте черный молотый перец, соль и лавровый лист, варите ее под плотно закрытой крышкой 40-45 минут.
Fry the previously chopped oyster mushrooms in a frying pan, add onions and carrots to the mushrooms, mix everything thoroughly and fry for 10 minutes over medium heat, stirring constantly. Once done, add the prepared pearl barley to the mushrooms, mix everything thoroughly, sprinkle lightly with salt and pepper and fry everything together for 5 minutes over medium heat, stirring occasionally.
Нарезанные ранее вешенки отправьте обжариваться на сковороду, добавьте к грибам лук и морковь, тщательно все перемешайте и обжаривайте 10 минут на среднем огне, постоянно помешивая. По истечении добавьте к грибам готовую перловку, тщательно все перемешайте, присыпьте слегка солью и перцем и обжаривайте все вместе 5 минут на среднем огне, периодически помешивая.
When the pearl barley is ready, add fresh parsley and make spinach sauce; it will perfectly complement the dish and make it much healthier.
По мере готовности перловки добавьте к ней свежей петрушки и сделайте соус из шпината, он отлично дополнит блюдо и сделает его в разы полезнее.