Clean the carp from scales and entrails, cut off the head, tail, fins and wash. Cut the peeled onion into rings.
Карпа очистите от чешуи и внутренностей, отрежьте голову, хвост, плавники и помойте. Очищенный лук нарежьте кольцами.
Prepare the marinade. To do this, pour water into a saucepan, add salt, sugar, bay leaf, two types of pepper and coriander. Place on the fire and boil for a few minutes. Then remove from heat and let cool. During this time, the marinade will infuse. Add vinegar to the cooled marinade and stir.
Приготовьте маринад. Для этого в кастрюлю налейте воду, добавьте соль, сахар, лавровый лист, перец двух видов и кориандр. Поставьте на огонь и кипятите несколько минут. Затем снимите с огня и дайте остыть. За это время маринад настоится. К остывшему маринаду добавьте уксус и перемешайте.
Place the cleaned and cut carp in a saucepan, pour in the cold marinade and place in the refrigerator for 24 hours. Turn the fish over several times throughout the day. It should be completely covered with marinade.
Очищенного и разделанного карпа сложите в кастрюлю, залейте холодным маринадом и поставьте на 24 часа в холодильник. В течение суток несколько раз переворачивайте рыбу. Она должна быть вся покрыта маринадом.
After a day, drain the marinade, and add onion rings, freshly ground black pepper and vegetable oil to the fish. Mix everything and leave for another 1 hour so that the onions are soaked.
Через сутки маринад слейте, а к рыбе добавьте лук кольцами, свежесмолотый черный перец и полейте растительным маслом. Все перемешайте и поставьте еще на 1 час, чтобы лук пропитался.
Cut the carp into thin slices and serve the marinated fish with fresh herbs and boiled potatoes.
Нарежьте карпа тонкими ломтиками и подавайте маринованную рыбу со свежей зеленью и отварным картофелем.