Rinse and dry the champignons. Separate the stems from the caps, cut the stems into small cubes. Peel and chop the garlic. Grate the cheese on a coarse grater.
Шампиньоны ополосните и обсушите. Ножки отделите от шляпок, ножки нарежьте мелкими кубиками. Чеснок очистите и измельчите. Сыр натрите на крупной терке.
Mix chopped mushroom stems with garlic, sour cream and cheese. Add salt, pepper, dry herbs and stir.
Измельченные ножки грибов смешайте с чесноком, сметаной и сыром. Добавьте соль, перец, сухие травы и перемешайте.
Fill the champignon caps with the filling, place on a heat-resistant plate and microwave for 10 minutes at maximum power.
Шляпки шампиньонов наполните начинкой, положите на жаропрочную тарелку и поставьте в микроволновую печь на 10 минут при максимальной мощности.
Serve the mushrooms on lettuce leaves with a small portion of fluffy rice.
Подайте шампиньоны на листьях салата с небольшой порцией рассыпчатого риса.