Peel the onion and chop finely.
Очистите луковицу, нарежьте мелко.
Preheat the grill, grease the grate with oil when the heat becomes intense.
Разогрейте гриль, решетку смажьте маслом тогда, когда жар станет сильным.
Pour beer into a large deep saucepan, add chopped onion, cook until boiling over high heat. Place the sausages in a pan, pepper and add the rest of the spices. Make the fire low and cook for 10-12 minutes.
В крупную глубокую кастрюлю влейте пиво, всыпьте нарезанный лук, варите до кипения на сильном огне. Поместите колбаски в кастрюлю, поперчите, добавьте остальные специи. Огонь сделайте маленьким, варите 10-12 минут.
Take out the sausages, place them on the grill, fry on both sides for 5-10 minutes.
Достаньте сардельки, выложите их на гриль, жарьте с обеих сторон по 5-10 минут.
Serve the sausages hot with the beer mixture and a side dish of fried potatoes, mashed potatoes or stewed cabbage. Add mustard to the sausages.
Подавайте сардельки горячими с пивной смесью к гарниру в виде жареного картофеля, пюре или тушеной капусты. К колбаскам добавьте горчицу.