Remove cottage cheese, sour cream and eggs from the refrigerator in advance - they should be at room temperature. Rub the cottage cheese through a medium sieve (if you are using soft cottage cheese, you do not need to rub it through a sieve) and separate the whites from the yolks. Preheat the oven to 180°C.
Заранее достаньте творог, сметану и яйца из холодильника — они должны быть комнатной температуры. Протрите творог через среднее сито (если используете мягкий творог, протирать через сито не нужно) и отделите белки от желтков. Разогрейте духовку до 180°C.
Combine cottage cheese with yolks, sour cream, sugar, vanilla and beat with a mixer.
Соедините творог с желтками, сметаной, сахаром, ванилином и взбейте с помощью миксера.
Mix semolina with baking powder, add to the curd mass and mix everything thoroughly.
Манную крупу смешайте с разрыхлителем, добавьте к творожной массе и все тщательно перемешайте.
Beat the egg whites until stiff peaks form, add them to the curd mixture and mix gently.
Взбейте белки до устойчивых пиков, введите в творожную массу и аккуратно перемешайте.
Place the dough in a greased pan and bake at 180°C for 45-55 minutes until golden brown.
Выложите тесто в смазанную растительным маслом форму и выпекайте при 180°C 45-55 минут до золотистой корочки.
Cut into portions and serve.
Нарежьте на порции и подавайте.