Wash the fillet and dry. Cut off all tendons and membranes, if any, from the meat.
Вымойте филе и просушите. Срежьте с мяса все сухожилия и пленки, если они есть.
Season the turkey with salt and spices. Place the turkey meat in a deep plate, cover with cling film and place in the refrigerator overnight.
Натрите индейку солью и специями. Положите мясо индейки в глубокую тарелку, накройте пищевой пленкой и оправьте в холодильник на ночь.
In the morning, place the marinated fillet on a baking sheet, cover the top with foil, and place in an oven preheated to 230 ℃ for 25-35 minutes.
Утром маринованное филе выложите на противень, прикройте сверху фольгой, и поставьте в разогретую до 230 ℃ духовку на 25-35 минут.
Then remove the foil from the turkey and let it brown for another 10-15 minutes. Next, turn off the oven and leave the fillet there for another 2 hours. The ham is ready.
Затем снимите с индейки фольгу и отправьте подрумяниться еще на 10-15 минут. Далее выключите духовку и оставьте там филе еще на 2 часа. Ветчина готова.
Slice the ham into very thin slices. Wrap the delicious filling in slices of ham and arrange beautifully on a plate.
Нарежьте ветчину на очень тонкие ломтики. Заверните в ломтики ветчины вкусную начинку и разложите красиво на тарелке.